martes, 29 de septiembre de 2009

Diedre, Campions de Catalunya per equips

Una altra victoria molt important amb el Diedre que es mes que un club, una familia.

Cronica de Diedre:

La III pujada al Montsià (memorial Francesc Bort) a estat aquest any la prova escollida per decidir el Campió de Catalunya per equips.

A les 8 del mati es va donar la sortida conjunta, nois i noies tots junts, el ritme de sortida mes tranquil del normal, ja que els equips que es disputaven el Campionat es controlaven entre ells, els primers kilòmetres es varen fer amb un grup de uns 20 corredors on hi havia els del T. R. Mas Virgili (Biel Secall i Ramon Barceló), A. E. Alcanar (Arturo Sanz i Josep Bel) U. A. Terrassa (Esteban Ramirez i Pere Castillo), Josep Lluis Rubio del Begues Espeleo Club, Marc Balana, Toni Arbonès... i tots els Diedre's , aproximadament al km. 4 en Jessed Hernardez (Diedre) comença a mostrar la seva superioritat seguit de prop de l'Esteban Ramirez (Terrassa), J.LL. Rubio (Begues) i Dan¡ Ballesteros i Xavier Valldeoriola (Diedre). Al km 15 en Jessed ja duia una diferencia de temps prou gran que li va permetre fer una cursa molt tranquil i sense patir amb cap moment per la victòria, fins i tot es va permetre el luxe de parar mes de un i dos cops a parlar amb la gent que anava trobant pel recorregut, per darrera seu la cosa estava mes moguda, ja que en Dani Ballesteros es va fet una fissura al dit del peu mentre intentava seguir el ritme de l'Esteban i en J. LL. Rubio, akst fet el va fer baixar fins a la 6 posició, però a la part final de la cursa i aprofitant que el terreny no era tan tecnic va anar remuntant posicio fins arribar amb tercera posició per darrera d'en Rubio, pel que fa en Xavier Valldeoriola va fer una cursa molt intel·ligent anant al seu ritme de menys a mes i sense preocupar-se dels altres corredors que li va permetre acabar a la quarta posició final. En Jordi Martin va correr la cursa engripat fet que a mida que anaven passant els km. anava perdent alguna posició, tot i això va acabar la cursa amb una molt bona 12a. posició i l'Albert Lapeira que últimament a corregut tot el que es podia córrer (es un putu crak!!!) es va mantenir durant tota la cursa dintre dels 20 primers però cap al final va perdre una mica de xispa degut al cansament acumulat que el va fer baixar fins al 23e. lloc. Cal destacar el segon lloc de J. Ll. Rubio, que semble que per ell no passin els anys, 40 i tants i alla davant a cada cursa...

Pel que fa a les dones, la Lourdes Aymerich i la Montse Martinez (Diedre) varen sortir a un ritme força alt que els va permetre dominar la primera part de la cursa fins als trams mes tecnics de muntanya, a partir d'aqui varen tenir petits problemes, ja que la Lourdes es va resentir d'una lesio ( millor no explicar on la te per preservar la seva intimitat) que la va fer baixar fins al 5e. lloc i la Montse va notar una mica l'inexperiencia en curses de muntanya (us recordo que acaba de fer 23 anyets i es la seva primera cursa de muntanya), fet que la va obligar a baixar una mica el ritme fins a col·locar-se 6na., pero cap al tram final i fent valer la seva condició d'atletes varen poder impossar un fart ritme que les va portar fins a la segona i tercera posició respectivamen, la categoria de noies va ser guanyada per la Cathelijne Debats del C.E. Xerta.

Pel que fa al campionat de Campionat de Catalunya per equips, l'Ass. Esp. Diedre va guanyar amb claredat amb 642 punts per davant de A. E. Alcanar amb 486 punts i la U. A. Terrassa 452 punts.

Des de l'Ass. Esp. Diedre, volem felicitar als organitzadors de la cursa per l'ambient de bon rotllo que varem viure tot el cap de setmana i la bona organitzacio de la cursa, on no i va faltar de res.